måndag 14 december 2009

GLOBAL GREENS IN COPENHAGEN



Jag har inte hunnit sitta framför datorn och skriva om mina intryck från Köpenhamn.
Tiden är knapp!!!!!!

Vårt möte i Global Greens Coordination var överens om att vi måste gå mycket längre än till 2 grader. Tuvalus förslag är det rimligaste! MAX 1,5 GRAD!


På fotot är några av mina vänner i Global Greens Coordination Monika Vana, Österrike, Frank Habineza, Rwanda, Margaret Blakers, Australien med.

Vår Global Greenträff på fredagkväll gav oss en inblick i hur Bella center arbetar. Hopplöshet eller snarare tuffa utmaningar genomsyrar mötet.



På vår samlingsplats framför det danska parlamentet en rad talare inklusive Vandana Shiva, som eggade oss och väckte liv i deltagarna före marschen.
Demonstrationen var helt sagolik! Människor hängde ut genom fönstren för att fota och heja på! På en banderoll som hängde ut från ett fönster stod det: Vi tar Hobbitarna till Isengård!



Vi som gick långt fram hade ingen aning om att folk blev tagna enligt den nya lagen. Varför "fängsla" Hare Krishna? Vad ont har de gjort?


En mer fredlig manifestation har jag aldrig varit med om. Aerial view of the 100,000 person march descending on the UN ... on Twitpic100 000 medvetna människor som tågade i 3 timmar för jordens överlevnad - för mänsklighetens överlevnad!

HELT FANTASTISKT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar